Wij zijn momenteel open tot 18.00

B-Trendy - Juwelier Baert

B-trendy waar de klant koning is sinds 1973

Return policy

Koopt u iets via internet, dan heeft u sinds 12 mei 2010 een wettelijke bedenktijd van 14 dagen .
In die tijd kunt u het gekochte zonder opgave van reden terugsturen . Bij annuleren of weigeren van je bestelling worden de verzendingskosten in rekening gebracht , het resterende bedrag wordt via het betaalsysteem teruggestort.
(voor tarieven zie Bpost-- nationaal  of  internationaal )Ook dient u zelf de verzendkosten van de retourzending(aangetekend verzekerd) te betalen .
De periode van 14 dagen gaat in op de dag dat u het bestelde ontvangt. 
Door ons onjuist verzonden artikelen, incomplete zendingen en andere afwijkingen van uw opdracht dient u binnen 7 werkdagen na ontvangst per e-mail te melden. Geef duidelijk aan wat er mis is, wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op en zullen duidelijk aangeven hoe we dit zullen oplossen. Indien de oorzaak bij ons ligt, zullen wij de verzendkosten voor onze rekening nemen.
Wij zullen, behoudens wettelijke verplichtingen, géén artikelen terugnemen die gebruikt of gedragen zijn. Bewaar de originele verpakking van de artikelen, verwijder geen labels en zorg voor een goede verpakking bij een eventuele retourzending.
Indien u in aanmerking komt voor terugbetaling, vindt dat uiterlijk binnen 10 dagen plaats.

B-trendy betaalt u uw eigen (retour) verzendingkosten enkel terug indien u niet het artikel ontving dat u bestelde of indien het artikel beschadigd bij u aankwam. B-trendy kan geretourneerde artikelen weigeren of niet terugbetalen wanneer de producten door de klant beschadigd werden.

Een al verzonden bestelling annuleren.

U dient te wachten tot het artikel bij u aan komt en dan conform de geldende regels voor "retourzendingen" ons het artikel terug te sturen. B-trendy betaalt u dan zo snel mogelijk het oorspronkelijke factuurbedrag( vermindert met de kosten van betaling met credit card en de effectieve portkosten) terug.

Gepersonaliseerde artikelen

alle artikelen (uurwerken en juwelen) die gepersonaliseerd zijn kunnen niet teruggenomen worden.